Haagweg 19

4814 GA Breda

Mail ons

info@

Bel ons

0031 6 28 262 158

Over ons

Maria & Frans

Belgie & Nederland
25 jaar ervaring B&B
2 kamers
Altijd per weekend
Achtergrond informatie

Leer ons vooraf al iets kennen.

Wij zijn Maria en Frans. Maria is Belgische en woont sinds 1969 in Breda. Frans is een echte Brabander, komt uit Eindhoven. We houden van reizen om inspiratie en ervaringen op te doen en kennis te maken met andere culturen. Tijdens onze reizen maken we gebruik van logies bij de lokale bevolking en genieten van hun gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Zo komen we in contact met ander culturen, gebruiken, gewoonten, en directe informatie. We hebben 2 kinderen, Marieken en Wannes die zelfstandig wonen, zijn ondertussen grootouders van 5 kleinkinderen.

Onze locatie

We wonen in een mooi groot huis in de stad met grote stadstuin, waarin verschillende beelden staan.

We hebben elkaar in het opbouwwerk leren kennen. Voorheen hebben we allerlei functies uitgeoefend in het welzijnswerk, met verschillende culturen samengewerkt en zijn altijd actief betrokken bij maatschappelijke ontwikkelingen. Maria is na haar vaste loopbaan in 2003 gestart met een Bed and Breakfast en Frans heeft een zelfstandige onderneming als Interim Management en Advies bij overheidsinstellingen.

We houden ervan mensen te leren kennen, te ontvangen en een aangenaam verblijf te bezorgen.

Onze Interesses

Door onze interesse en hobby’s zoals koken, wandelen, fietsen, films, boetseren, theater, muziek en onze Bourgondische inslag kennen we onze stad Breda en omgeving goed. We hebben beiden een grote liefde voor kunst wat zich weerspiegelt in de inrichting van ons huis.

We houden van onze privacy en respecteren die van onze gasten, maar delen graag waar we trots op zijn.

Een cijfer voor je leven

In de serie ‘Een cijfer voor je leven’ gaat tv-maker Bob Entrop op bezoek bij verschillende mensen, die met hem terugkijken op hun leven. In persoonlijke gesprekken vertellen oudere Brabanders hun levensverhaal. Het programma gaat over hoogte- en dieptepunten, afscheid nemen, dierbare herinneringen en genieten. Aan het eind van iedere aflevering geven de geïnterviewde een cijfer voor hun leven.

In deze aflevering staat Maria centaal.

 

Website design en techniek:

Fotografie: Peter van den Dungen, www.movedmedia.nl en Liesbeth Kuipers, http://liesbethkuipers.blogspot.nl 

Webdesign: Teun de Vries, www.online-aanpakkers.nl en Kevin de Widt, www.dubbelendwarsonline.nl 

Bezoek Breda

Middels ons authentiek herenhuis.

De stad Breda heeft u ontzettend veel te bieden. Van cultuur en ontspanning tot evenementen en veel natuur. Graag delen we onze leukste en beste tips met u.

Een vraag?

Vul het contactformulier in.

8 + 10 =

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands